Eventledelse

Jeg er en garvet kulturiværksætter og har mange års erfaring fra branchen. Jeg har indimellem haft længere ansættelser i kulturvirksomheder, som har givet mig et godt indblik i branchens organisationsstrukturer. Primært har jeg dog været selvstændig og virkeliggjort mine egne idéer og visioner. På nuværende tidspunkt er jeg leder af festivalerne Brønshøj Sommer Jazz, Unmute Festival og Copenhagen Harbour Parade, som er tre store kulturbegivenheder i København.

Baggrund

Jeg betragter mig selv som akademiker med kunstnerisk baggrund.I mere end 20 år har jeg på forskellig vis været engageret i den kreative branche. Primært som iværksætter, musiker og underviser. Min drivkraft er skabertrangen. Trangen til at skabe noget, der vokser og udvikler sig, rammer og rykker os, flytter vores grænser og udvider vores verden. Oprindeligt er jeg konservatorieuddannet sanger, men har sidenhen suppleret med en kandidatgrad i innovation og entreprenørskab.

Det har medført tilblivelsen af min virksomhed Creative Change, og mange spændende projekter har fulgt med. Jeg beskæftiger mig fortsat med musik som udøver, politiker og som festivaldirektør. Samtidig beskæftiger jeg mig i stadig højere grad som konsulent i både kulturbranchen og erhvervslivet, og som underviser i entreprenørskab på de kunstneriske uddannelser. For mig har det samme omdrejningspunkt

– engage – empower – inspire.

Vi skræddersyr gerne et forløb til din virksomhed.

Rådgivning foregår oftest som et forløb over en længere periode, men kan også være en lang session på op til 4 timer.

Kontakt os for en uforpligtende snak