Motivation kommer fra ordet at ”movere”, hvilket betyder at flytte sig. Det er motivation der ”driver” os fremad i livet og får os til at udrette noget. Dermed er motivation også forudsætningen for at noget som helst sker. Derfor er det logisk at motivation i øjeblikket opfattes som en af de allervigtigste komponenter i en sund virksomhed, og at den er en forudsætning for at en organisation kan udvikle sig positivt.

Motivation er en flydende størrelse. Den er ikke ens for dig og mig, og den ændrer sig gennem vores liv. Du har sikkert hørt om begreber som ydre og indre motivation, flow og frihed i arbejdet, og du har sikkert også oplevet at medarbejdernes motivation direkte påvirker resultaterne i din virksomhed. Når jeg laver workshops og kurser om motivation og selvledelse, er det med fokus på, hvilke parametre, der kan skrues på for at skabe et motiveret arbejdsliv, fyldt af engagement, inspiration og arbejdsglæde.

Find din motivation

På mine kurser om motivation arbejder jeg sammen med medarbejderne om at forstå, hvad der motiverer os som mennesker, og vi laver en afklaring af, hvad der motiverer den enkelte. Når vi sammen har opnået en bedre forståelse af dette, kigger vi på, hvad der skal til for at muliggøre og understøtte denne motivation i virksomheden, og på hvordan vi gennem selvledelse kan blive bedre og mere engagerede medarbejdere.

Et fælles ansvar

Motivation er et fælles ansvar, men vi har selv ansvaret for at råbe op, når vi mister gejsten. På kurset snakker vi om, hvem der har ansvaret for medarbejdernes motivation, og om hvordan man leder, medarbejder og kollega imellem kan få motivationen til at spire og gro.

Når du vælger mig til at lave et motivationskursus for din virksomhed, så udarbejder vi et forløb, der skræddersys til din virksomhed. Oftest holder jeg kurser for 10-40 personer ad gangen, og oftest mødes vi flere gange.

Priserne er per person eks moms ved min. 15 personer.

Vi skræddersyr gerne et forløb til din virksomhed.

Kontakt os for en uforpligtende snak