• Ledelse

Jeg arbejder primært med ledelse som virksomhedsejer, festivaldirektør for 2 festivaller, og når jeg arbejder med virksomheders organisationsudvikling.
Jeg arbejder primært med ledelse som virksomhedsejer, som festivaldirektør for 3 festivaller, og når jeg arbejder med virksomhedsledere om deres organisationsudvikling.

Som leder beskæftiger jeg mig med spørgsmålet om, hvordan man kan finde mod og metoder til at træde ind i fremtiden, turde gå foran, være konceptuel og skabe analogier? Jeg er modig og træder gerne ind i store projekter, der inspirerer mig. Jeg accepterer risiko, hvis det fremmer kvaliteten og resultatet. Jeg arbejder med refleksion i praksis både konkret i detaljen og strategisk og langsigtet i helikopteren.

  • Kreative strategier

Til dagligt arbejder jeg med hvordan vi kan være nyskabende og kreative i det daglige arbejde. Jeg har et stort bagkatalog af kreative metoder, som jeg anvender og gerne deler med andre. Jeg har en proaktiv tilgang til at eksperimentere, idéudvikle og improvisere og samtidig et drive til at konkretisere og udføre projekter.

  • Musik, Kunst og Kultur

Kunsten er hele fundamentet for vores dannelse, selvforståelse og kultur. Jeg er overbevist om at den gør os til bedre mennesker, idet den udvider vores rummelighed, vores fællesskabsfølelse og sammenhængskraft. Jeg ønsker at skabe anderledes oplevelser, der skaber sammenstød og sammensmeltning. Som ryster vores forforståelse, giver os nye perspektiver og fællesskaber.

  • Skabertrang og entreprenørskab

At skabe, er for mig, som at videregive en del af mig selv, der får lov til at gro videre på egen hånd. Jeg ser muligheder, og jeg løser problemer, og jeg virkeliggør mine drømme.
Jeg arbejder med at skifte perspektiv, udfordre min forforståelse, og skabe forbindelser mellem forskellige idéer og aktører. Jeg samskaber gerne med andre mennesker og tapper ind i deres viden og netværk.

  • Motivation

Jeg er et ekstremt motiveret menneske, alligevel oplever også jeg at motivationen forsvinder til tider. Jeg mener at motivation er essentiel for vores liv og vores lykke, og når vi har den i vores besiddelse kan vi alt.