Kreativitet danner grundlag for nytænkning og udvikling. Kreativitet handler om at kunne skifte perspektiv og kunne danne nye sammenhænge. Som mennesker udvikler vi os, bl.a. når vi bruger vores kreativitet til at løse problemer og gøre tilværelsen lettere for os selv. Kreativitet har altså ikke kun at gøre med folk der skaber kunst, tegner og maler eller brillerer i køkkenet. Vi vil gerne have kreative medarbejdere i en virksomhed, fordi de kan se muligheder, finde løsninger og tænke ud af boksen. Når jeg arbejder med kreativitet i organisationer, så handler det om at forstå hvad kreativitet er. Det handler om at afmystificere emnet og fjerne den præstationsangst der ofte er forbundet med det. 

Kreativitet er vidunderligt og vi har det alle! Foruden at danne en forståelse af kreativitet, så kommer jeg med en værktøjskasse der indeholder konkrete øvelser og redskaber til at tænke og agere mere kreativt. Så vidt muligt arbejder vi også med en relevant case fra virksomheden.

Når du vælger mig til at lave et kreativitetskursus for din virksomhed, så udarbejder vi et forløb, der skræddersys til din virksomhed. Oftest holder jeg kurser for 10-40 personer ad gangen, og oftest mødes vi flere gange.

Priserne er per person eks moms ved min. 15 personer.

Vi skræddersyr gerne et forløb til din virksomhed.

Kontakt os for en uforpligtende snak