Entreprenørskab handler om at se eller skabe muligheder og om at handle på dem. Du tænker måske at entreprenørskabsmetoder er mest interessante for små soloselvstændige virksomheder, men hvem vil ikke gerne fylde sin virksomhed op med proaktive, kreative og motiverede medarbejdere?

På mine kurser har jeg fokus på det entreprenante mindset. Dvs. hvordan vi tænker om os selv og virksomheden, hvilke åbninger, muligheder og potentialer vi ser, og hvordan vores indstilling er til at kaste os over det ubekendte. 

Hvor ligger der muligheder og venter? Hvilke problemer venter på en løsning? Hvad skal der til for at gå i gang lige nu? Hvordan skaber vi et arbejdsmiljø, med rum til at omsætte idéer til handling? Ønsker du en virksomhed, hvor du har proaktive medarbejdere, der får frihed til at medskabe organisationen, så er der meget at hente her.

Da entreprenørskabsfeltet er tæt knyttet sammen med både motivation og kreativitet, vil disse emner indgå som en naturlig del af kurset. 

Når du vælger mig til at lave et entreprenørskabskursus for din virksomhed, så skræddersyr vi et forløb til din virksomhed. Oftest holder jeg kurser for 10-40 personer ad gangen.

Disse kurser foregår på flere forskellige måder. Jeg har mulighed for at besøge din virksomhed og lave en workshopdag om entreprenørskab. Vi kan også lave et længere forløb, som både involverer medarbejdere og ledelse, hver for sig.

Priserne er per person eks moms.

Vi tilbyder skræddersyede forløb til lige dit behov

Ønsker du hjælp til at vælge det rette kursus?

Kontakt os allerede i dag